Bilder från helgen i New Hampshire

I onsdags checkade vi in pa ett ovanligt fint hotell cirka en halvtimme fran Franklin Pierce University dar helgens matcher skulle spelas. Hotellet lag faktiskt i en annan stat an skolan, Massachusetts.


Fint och nystadat.

Men snart hade vi gjort det hela lite mer hemtrevligt!

Pa vag in till omkladningsrummen fick vi naturligtvis ga forbi bucklan som Franklin Pierce haller som regerande NCAA-vinnare. Den ska bli var!Uppvarmning infor matchen i lordags mot Southern Connecticut (Vinst 2-0).

Coach samtalar med kapten Dolly.Peptalk infor matchen...1, 2, 3... UB!


Banken ger support......at startelvan mot Southern CT.


Kommentarer
Postat av: Big sis

Hej lillebror!

Roligt att kunna se att du är tillbaka i staterna och att det verkar kunna ordna sig väl även detta år. Du är så grymt duktigt så det blir inga som helst problem för dig i skolan det vet vi alla, och detsamma gäller fotbollen.

Här i Falun knallar livet på. Pelle började sitt nya jobb idag - gick bra :)

Barnen håller på att bli förkylda såklart nu när vi båda ska jobba... Vi har gjort om lite här hemma, Elsa har fått ett eget rum och vi har flyttat ned vårt sovrum. Blev bra!

Ibland känns en termin som förskräckligt lång tid... och avståndet långt. Men vet du, avståndet är inte längre än man gör det. Tur att datorn finns och andra kommunikationsmedel såsom telefon :)

Saknar dig, tänker på dig och är så stolt över dig!

Pussar och kramar Familjen Hansson

2008-09-01 @ 21:29:41
URL: http://annahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0