4 November

Nyss hemkommen (naja, 4 timmar sedan) fran Long Island dar finalen i East Coast Conference playoffs spelades idag mellan oss (Bridgeport) och Dowling College som ar regerande nationella mastare. Oturligt nog drar orkanen Noel forbi ute pa atlanten naganstans just nu vilket betyder att det ar ett riktigt ovader med regn och rusk. Matchen spelades pa St. Johns University som var en riktigt fin skola med massor av gammaldags byggnader.

image76
image74
image77

Det kanske later overdrivet, men man kan saga att matchen avgjordes vid slantsinglingen innan matchen ens hade borjat. Dowling vann och fick valja sida, vilket betydde att de startade forsta halvlek med en ruskigt fordelaktig vind i ryggen. Vi fick slita som djur for att ens fa ut bollen ur var egen planhalva, och med ett tilltagande regn utvecklades fotbollmatchen till ett lerkrig som nastan paminde om rugby. Vi slappte in 2 mal innan halvleken var over, men lyckades bara knappa in ett mal nar vi sedan fick attackera med vinden i ryggen, trots en hel del chanser.

Andra plats var trots allt inget daligt resultat med tanke pa bortaplan och daliga omstandigheter, aven om en titel hade smakat gott. Pa ceremonin efter matchen presenterades de spelare ur ligan som blivit utvalda till 1a, 2a och 3e-laget (3 stycken elvor). Jag blev utnamnd till All-conference first team som en av 3 backar! Lite plaster pa saren trots allt! :)

image75
Trott men nojd!

Nu vantar en dags ledighet innan vi far reda pa var NCAA-slutspelet kommer att hallas. Antingen far vi aka tillbaka till Long Island (nej tack i den har kylan!) eller sa blir det i East Stroudsburg, Pennsylvania dar vi redan spelat i ar. Det mesta talar for att vi kommer att mota Dowling College igen i semifinalen dar. Vinnaren av finalen far spela annu en kvalmatch, och vinnaren dar gar till final four - som i sin tur spelas i Florida! 3 matcher alltsa. Mojligt ar det, men motstandet blir givetvis ocksa gradvis svarare.

image78
Bridgeport by night, fran Long Island ferry.

image79
Long Island Sound.


Avslutade nyss kvallen med en kall och Cast away pa teve!
Och en knapp britt vid namn Emma Woolley!

image80
image81

Raaaaap! Gonatt.


Kommentarer
Postat av: Linda

Grattis babybro!

Du är bäst :) Alltid lika
kul att prata med. Saknar
dig som faen nu.

Ska hem till mamma nu och
installer min gamla dator
i skrubben :) hehe.

Love you.

2007-11-05 @ 10:36:00
URL: http://redhot.blogg.se
Postat av: Carl

Grattis! synd att ni förlorade.

Den riktiga svenska vinterkylan har inte riktigt kommit än, men det börjar kännas bra nära nu :S

Keep on writing, Peace!

2007-11-05 @ 13:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0