Vinst igen!

Pa sondag formiddag var det dags igen.
Tillbaka till New Haven for andra matchen i SCSU Autumn Classic, och den har gangen stalldes vi mot arrangorerna Southern Connecticut. Med tanke pa deras ranking, #5 nationellt, fick vi sta som stor underdog.
Vi gick in i matchen med lagt forsvar, tanken var att halla tatt i borjan och gora motstandarna frustrerade samtidigt som vi sparade energi i hettan genom att slippa jaga och pressa bollen alltfor hogt. Taktiken gick som pa rals och med 5 minuter kvar av forsta halvleken fick Curt, en liten teknisk kantspringare, bollen i en kontring. Han utmanade sin back och skot i steget fran 30 meter - rakt upp i krysset. Andra halvlek borjade daremot katastrofalt med ett baklangesmal efter bara 2 minuter. Det var en kommunikationsmiss mellan mig, andra mittbacken Akil och malvakten Ryan, och blev till ett riktigt skitmal fran ingenting. Ryan klandrade sig sjalv, men vi far jobba med snacket dar bak. Bara en liten stund efter det var det stirrigt i forsvaret igen. Pa en horna lyckades en kort horna ta sig forbi killen vi hade pa forsta stolpen och rakt in till killen pa mallinjen. 1-2. Vi tappade ledning till underlage pa 14 minuter och Coach Quinn lat inte det minsta glad over det.
"Get your f*beep*ing act together!"
Det gjorde vi. Blaise Njie visade klass (igen) nar han tog sig forbi sin hogerback och mattade ett perfekt snett-inat-bakat-inlagg till Nikhil Dolly, som mosade upp trasan i nattaket. 2-2.
Sedan, med bara 10 minuter kvar att spela var var "big man" Gilbert Bayonne pa vag igenom men blev falld precis utanfor straffomradet, ett perfekt frisparkslage. Habib greppade bollen, lade den tillratta och skot en enkel bredsida vid borte stolpen, medan deras malvakt fortfarande var i full fard att stalla upp muren. Ratt eller inte, det var ett javligt skont mal!

Sa 2 vinster av 2 mojliga, och bada mot nationellt rankade lag - vi har fatt en perfekt start.
Och fortroendet i 90 minuter igen - kanns skont att coach tror pa mig!

In other news: Forsta dagen i skolan idag... suck!

University of Bridgeport - Southern Connecticut State University               3-2
Curt Sutherland [40]             Colin Jackson [47]
Nikhil Dolly [68]                    Ancil Farrier [60]
Habib Sylla [80]

Boxscore:
http://www.southernowls.com/teams/soccer-m/boxscores/2007/game2.htm

image24
Matchvinnare. Habib Sylla.


Kommentarer
Postat av: Linda

Brosan fan - grattis! Kul att
det flyter på så bra :) Yay!
Men hörrö, du måste berätta mer
om skolan. Suck säger inte mycket
- eller jo, men ändå!
Puss igen // Hotell-syster

2007-08-27 @ 22:12:33
URL: http://redhot.blogg.se
Postat av: Anna

Lillebror! Du verkar redan ha bott in dig i USA, tjackat språket, diggar livet... ja du vet...
Ville egentligen säga att jag har lösenordsskyddat min bloggsida av olika skäl, eller egentligen bara ett skäl - barnen! Hör av dig så får du lösenordet, du kan maila mig om du vill: anha@du.se
Sköt om dig, vi älskar dig! Kom ihåg den lilla svarta i mindre positiva stunder... Puss

2007-08-28 @ 22:22:33
Postat av: Mange

H0nk! fan va kul att höra om din fina start i staterna... har precis kommit hem efter 2 tunga veckor i kriget. Måste ju ta igen bloggläsandet o du verkar - som din syster säger - bott in dig i USA redan. Skönt att Mr Quinn tror på dig, det gör vi här hemma också... Nice rum du har förresten :) me i ärlighetens namn hade du väl preparerat den där minibaren med mjölk endast för filmens skull ;) haha take care mate!!!

2007-09-02 @ 14:16:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0