7 November

Snart bar det av igen.

I forrgar fick vi via ett telefonsamtal veta att vi kvalificerat oss for NCAA-slutspelet. Dom 32 lagen som ska fajtas om titeln som landets basta div 2-skola blev uttagna av en jury som fick "tycka" vilka som var mest varda att fa vara med. Vi gick vidare fran var konferens tillsammans med Dowling och NY Tech - lagen vi motte i final resp. semifinal i konferensslutspelet.

Det regionala slutspelet halls i East Stroudsburg, Pennsylvania dit vi reser imorgon bitti. 4 lag, de 3 jag namnde samt arrangoren East Stroudsburg University, komma att gora och om titeln Northeast Region Champion. I forsta matchen som spelas pa fredag moter vi aterigen Dowling College, medan East Stroudsburg far lufta dojorna mot NY Tech. 

Vinnaren i regionen far sedan spela kvartsfinal i det nationella slutspelet mot vinnaren i New England, var grannregion. "Final 4" avgors sedan i Alabama. Det ar dit vi siktar!
Lite komplicerat system, men det ar iallafall sa det gar till. I hope it made some sense!

Nya adidaspjuck inhandlade idag! Behovde nagot som ger lite mer grepp nu nar vi bara kommer att spela pa naturgras framover. Nu maste jag ladda kameran sa att jag kan ta lite bilder fran resan. Ska bli kul!


Matchen mot Dowling pa fredag kommer att sandas live pa webradio. Surfa in har!
http://purpleknights.bridgeport.edu/pages/110.asp?item=2230&mode=n
Avspark ar klockan 4 lokal tid, sa klockan 10 pa kvallen hemma i Svea.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0